1080p ya da 1440p’de aynı FPS değerini alabildiğiniz oyunların sayısı az değil. Müşteri beklentilerine uygun yenilikçi ürünler ve dağıtım altyapısı ile müşteri deneyimini Türkiye’nin her noktasında artırmak. ROG Strix GeForce RTX 2080 Super Advanced Edition özellikle 4K kalitesinde oyunculuk için tam aranan kart kıvamında yer alıyor. Full HD için fazla diyebileceğimiz ROG Strix GeForce RTX 2080 Super Advanced Edition’ın tüm detaylarına göz atıyoruz. Bu ürün hakkında bilgi almak ya da ürünü satın almak istersen, Uzmana Sor butonuna tıklayarak satış danışmanımıza ulaşabilirsin. Tüm faaliyetlerimizde girişimcilik ruhuyla hareket eder, yenilikçi ve yaratıcı bakış açımızla değer katarız.

Size kusursuz bir hizmet sunabilmek için, tedarikten, depolamaya, paketlemeden kargolamaya kadar geçen süreçte 200’ü aşkın çalışanımızla var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz. Nvidia G-Sync360 Hz’e varan tazeleme hızları, HDR ve daha fazlasıyla yırtılmasız, akıcı bir oyun deneyimi yaşayın. Bu, oyun tutkunları için en iyi oyun monitörü ve vazgeçilmez bir donanımdır. Game Ready SürücülerGame Ready sürücüler oynamaya başladığınız andan itibaren en yüksek düzeyde performans ve en akıcı deneyimi sunar. Eski nesillerle kıyaslayacak olursak GTX 1060, RX 580 ve RX 480 gibi kartların takribi iki katı FPS alıyorsunuz. 72 yerine 144 FPS almak da 144 Hz bir monitörün tadını çıkarabilmek ve sisteme yapılan diğer yatırımların da tam karşılığını görmek anlamına geliyor.

Soğutma Performansı ve Gürültü Düzeyi

Lütfen “Yorumlar”a gelin, orada konuşalım (“çıkışa gel” dedik adeta).

Bu kadar büyük olunca sağlamlığı sağlamak için doğal olarak bir de arka plaka eklenmiş. Ayrıca arka plaka ile kartın sarkmasını önleyen bir de bağlantı var. Ayrıca arka plakanın soğutma için aralıklı olması da iyi düşünülmüş bir detay. Aura Sync RGB aydınlatması sayesinde de RTX 2080 Ti’ın gücünü dışarı vuran Asus, çift bios desteği sayesinde sessız moda tek bir tuşla geçiş yapabilirsiniz.

Ürünler

Elbette bu teknoloji sadece üste büyük fanlar ya da bolca metal yığarak gerçekleştirilmemiş. Fan, ızgara yaprak detayları, PCB tasarımı ve güç beslemeleri ile bellek soğutma konumlandırmasının da iyi olması bu başarıyı sağlıyor. Nvidia, yeni nesil RTX serisindeki RT ve Tensor çekirdeklerinin getirdiği ek maliyeti istemeyenler için GTX 1650, 1660 ve 1660Ti ekran kartlarıyla salt FPS odaklı, daha uygun maliyetli seçenekler sundu. Ancak hepsini ve daha fazlasını isteyenler için en güçlü modeller halen RTX ailesinde bulunuyor.

yuvası makinesi

Herhangi bir eksiği bulunmayan ve müsabakanın hazırlıklarını tam kadro bir şekilde sürdüren Aslan’da Okan Buruk da dünkü idman öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda ‘tam motivasyon’ vurgusunda bulundu. Hatayspor karşısında tek golle kazanarak rakibiyle arasındaki farkı koruyan Galatasaray’da rota Süper Kupa’ya döndü. Şanlıurfa’da oynanacak olan müsabaka öncesi takımda büyük bir kenetlenme var. Teknik direktör Okan Buruk ve ekibi, oyuncularını bu karşılaşma 90 dakika boyunca oynanacakmış gibi hazırlıyor.

Logolar ve benzersiz baskılarla ilgili özelleştirme isteklerine izin verilir. Alibaba.com’u keşfederken bunların farkına varacaksınız. 99 yuvası makinesi, özellikle benzersiz promosyon fırsatları ile çok ekonomiktir. Bakım maliyetleri de inanılmaz derecede düşüktür çünkü yedek parçaları hazırdır ve onarımı kolaydır. 99 yuvası makinesi, optimum işlemleri ve güvenlik önlemlerini teşvik etmek için kullanıcı yönergeleriyle sağlanır. 99 yuvası makinesi satıcılar ve ihtiyaç duyabileceğiniz diğer açıklamalar.

MSI GeForce RTX 2080 Super Gaming X Trio modeli, üç TorX fanlı özel soğutma ve geniş RGB şeritleri ile dikkat çekici bir kart. Detaylı incelememizde bu soruların yanıtlarını arıyoruz. Modifikasyon tutkunlarına özel, tüm
donanımınızı daima izleyebileceğiniz dev yan akrilik paneli ile pencereli kasa
konseptine super 7slot yeni bir soluk geliyor. Tüm siyah iç yapısını, kontrol edilebilir
LED’li fanlarını ve ekleyeceğiniz tüm modifikasyonları dilediğinizce sergileyin. Süper geniş iç hacmi, kablo toplama noktaları ve vidasız montaj özellikleri ile
sisteminizi kolayca toplayabilecek ve şık bir görüntüye sahip olacaksınız.

İşlemci soğutucu değişimlerinde arka plakalı soğutucularınızı anakartı
sökmeden takabilmeniz için arka plaka boşluğu Sniper’da unutulmadı. CM Storm tasarım ekibi sisteminizin
tozdan etkilenmemesi için hava alan tüm mesh yapıları ve ekstra fan yuvalarını
toz filtresi ile donatmıştır. Sniper kasalarda dahili
gelen fan haricinde alt panelde 14cm/12cm fan takabileceğiniz yuva da
bulunmaktadır. Üst paneldeki 20cm takılı fanların yerine 2 x 12cm fan veya
120x240mm boyutlarında radyatör koyarak su soğutma sisteminizi de kasada
kullanabilirsiniz. GeForce ExperienceVideolar, ekran görüntüleri ve canlı yayınlar kaydedip bunları arkadaşlarınızla paylaşın. Sürücülerinizi güncel tutun ve oyun ayarlarınızı optimize edin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *